dienst : capaciteit

Deze service gaat vooral uit naar machinebouwers die op momenten van een tekort aan capaciteit op zoek gaan naar een oplossing. Weliswaar een oplossing, waarbij mensen met kennis van zaken zich op een snelle en efficiënte manier van dienst kunnen zijn. Dit kan zich zowel uiten in het feit om zich snel te kunnen aanpassen aan de huisstijl van programmeren of door het aangeven van de nodige tips en concepten om snel tot een goede en betrouwbare oplossing te komen.

Om misverstanden te vermijden, het is niet de bedoeling om mensen te gaan outsourcen, maar enkel onze klanten op momenten van tekort aan capaciteit bij te staan. En daarbij wel een verstandhouding/relatie op lange termijn met de klant uit te bouwen. Bij de uitvoering van deze taken hechten wij zeer veel belang aan geheimhouding/vertrouwelijkheid van de interne keuken/kennis/knowhow.

Door onze interne knowhow en kennis zijn wij in staat om projecten op 50% van de tijd uit te voeren dan minder ervaren ontwikkelaars. Vraag onze aanbieding voor uw project, fixed of op regie basis.

  • De core-business van De Jaeger Automation bestaat eruit om totaal oplossingen aan te bieden aan onze klanten. Deze projecten bestaan meestal uit een combinatie van onze standaard-oplossingen of maatwerk, mechanische-elektrische en sturing, waarbij wij de verantwoordelijkheid opnemen vanaf de design tot de finale oplevering en de daartussen liggende stappen. Hierbij werken wij samen met een aantal vaste toeleveranciers die dezelfde visie hebben als onszelf als het aankomtop ethiek, klanttevredenheid, kwaliteit, bedrijfszekerheid, ...

  • Naast het onderhouden van bestaande systemen kan er worden voorzien in de nodige opleiding ten einde zelfbeheer van een nieuw of bestaand project toe te laten.

    Een polyvalent opleidingslokaal is voorzien van een dataprojector, whiteboard, netwerk/internet-aansluitingen en het nodige didactische materiaal.

  • Door middel van onze frameworks zijn wij in staat om binnen de context van Uw bedrijf op een snelle en betrouwbare manier te voorzien van de nodige oplossingen om de eisen van een MES- of MIS-oplossing in te vullen. Op deze manier stellen wij U in staat om op een snelle en flexibele manier te produceren of te beslissen, doordat U snel over de juiste info beschikt.