Dienst: industriële automatisatie

Turnkey-projecten:

De core-business van De Jaeger Automation bestaat eruit om totaal oplossingen aan te bieden onze klant. Deze projecten bestaan meestal uit een combinatie van mechanische-elektrische en sturing, waarbij wij de verantwoorlijkheid opnemen vanaf de design tot de finale oplevering en de daartussen liggende stappen.

Hierbij werken wij samen men een aantal vaste toeleveranciers die dezelfde visie hebben als onszelf als het aankomt op ethiek, klanttevredenheid, kwaliteit,...

Optimalisatie

Bestaande machines kunnen meestal eenvoudig met een beperkte investering een rendementsverhoging halen van 10 tot 15%. Hiervoor beschikken wij over de juiste kennis/ervaring om dit voor U te kunnen realiseren. Wij adviseren u bij het kiezen en evalueren van uw automatiseringoplossing. Hiervoor putten we uit onze dagelijkse ervaring en gespecialiseerde kennis. Bovendien zijn we steeds op de hoogte van de recentste technieken en ontwikkelingen op de markt. Door het uitvoeren van een degelijke voorstudie kunnen verkeerde of slechte investeringen voorkomen of tijdig bijgestuurd worden.

 

PLC competenties

PC compenties

Beckhoff

 TwinCat

Siemens

 • S5 & S7, Wincc, visualisatie
 • Rockwell
 • TIA Portal
 • Allen Bradley, RSLogix, PanelView
 • IsaGraf
 • InTouch (WonderWare)

Telemecanique

ModeCon, TSX

ABB, Alfa-Laval

 Sattline 1.3, 2.2 & 2.3, Sattcon31, OP45, CU05

PC-software

Microsoft Visual Studio .NET solutions

VB.Net, ASP.Net, (C#)

Microsoft Visual Basic 6.0

Bovenstaande systemen in combinatie met

Profibus, Can, RS-232, RS-485 communicatie…. Evenals gebruik van
specifieke modules voor servo-sturingen, analoge en digitale signaal verwerking.

 

 

 

 

  

 

 

 • De core-business van De Jaeger Automation bestaat eruit om totaal oplossingen aan te bieden aan onze klanten. Deze projecten bestaan meestal uit een combinatie van onze standaard-oplossingen of maatwerk, mechanische-elektrische en sturing, waarbij wij de verantwoordelijkheid opnemen vanaf de design tot de finale oplevering en de daartussen liggende stappen. Hierbij werken wij samen met een aantal vaste toeleveranciers die dezelfde visie hebben als onszelf als het aankomtop ethiek, klanttevredenheid, kwaliteit, bedrijfszekerheid, ...

 • Naast het onderhouden van bestaande systemen kan er worden voorzien in de nodige opleiding ten einde zelfbeheer van een nieuw of bestaand project toe te laten.

  Een polyvalent opleidingslokaal is voorzien van een dataprojector, whiteboard, netwerk/internet-aansluitingen en het nodige didactische materiaal.

 • Door middel van onze frameworks zijn wij in staat om binnen de context van Uw bedrijf op een snelle en betrouwbare manier te voorzien van de nodige oplossingen om de eisen van een MES- of MIS-oplossing in te vullen. Op deze manier stellen wij U in staat om op een snelle en flexibele manier te produceren of te beslissen, doordat U snel over de juiste info beschikt.