Industrieën

Door onze jarenlange ervaring in de diverse takken van de industrie hebben wij de nodige knowhow en ervaring in huis om diverse sectoren van de industrie te voorzien van onze oplossingen. Deze oplossingen bestaan uit zowel standaard frameworks of prototypes van oplossingen.

Onze Frameworks en standaard applicaties zijn dan ook het resultaat van onze ervaring van het afgelopen decennia. Uiteraard reflecteert zich dit ook in onze prototypes. Bij elk van de bovenstaande items zal u dan ook aan de hand van een paar praktische voorbeelden en implementatie kunnen vaststellen dat een diversiteit van KMO's en multinationals het vertrouwen in onze producten/projecten bevestigen door het steeds bestellen van bijkomende( nieuwe) projecten

 

                             

 

 

ProSuite

SigMon

LMTS

Maatwerk

Retrofit

Automotive

Energy

   

Oil & Gas

   

Logistics

Food and

Beverages

Innovations

 

 

  • De core-business van De Jaeger Automation bestaat eruit om totaal oplossingen aan te bieden aan onze klanten. Deze projecten bestaan meestal uit een combinatie van onze standaard-oplossingen of maatwerk, mechanische-elektrische en sturing, waarbij wij de verantwoordelijkheid opnemen vanaf de design tot de finale oplevering en de daartussen liggende stappen. Hierbij werken wij samen met een aantal vaste toeleveranciers die dezelfde visie hebben als onszelf als het aankomtop ethiek, klanttevredenheid, kwaliteit, bedrijfszekerheid, ...

  • Naast het onderhouden van bestaande systemen kan er worden voorzien in de nodige opleiding ten einde zelfbeheer van een nieuw of bestaand project toe te laten.

    Een polyvalent opleidingslokaal is voorzien van een dataprojector, whiteboard, netwerk/internet-aansluitingen en het nodige didactische materiaal.

  • Door middel van onze frameworks zijn wij in staat om binnen de context van Uw bedrijf op een snelle en betrouwbare manier te voorzien van de nodige oplossingen om de eisen van een MES- of MIS-oplossing in te vullen. Op deze manier stellen wij U in staat om op een snelle en flexibele manier te produceren of te beslissen, doordat U snel over de juiste info beschikt.